• 1398/10/21 - 14:39
  • /ZQGj

مراسم بزرگداشت سردار شهید سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت برگزار شد

آیین گرامیداشت سردار شهید سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از معاونین، دانشگاهیان و اساتید به همت بسیج دانشجویی دانشگاه مورخ ۲۱ دی ۹۸ در مسجد بقیه الله دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، اصغر رجایی فرمانده اسبق سپاه کاشان در این آیین، در سخنانی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و قدردانی از شرکت دانشگاهیان دراین مراسم، به عزم راسخ سرداران شهید جبهه مقاومت، رشادت ها و خصوصیات اخلاقی آنان اشاره کرد.

لازم به ذکر است: هم چنین این مراسم با مدیحه سرایی حاج محسن افشاری مداح اهل بیت(ع) به پایان رسید.

• کد خبر : 119121