• 1396/08/09 - 13:57
  • /Z2sj

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر امور دانشجویی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 8/8/96 در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد...

به گزارش وب دا، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این مراسم، از زحمات 31 ماهه دکتر علی یوسفیان مدیر سابق امور دانشجویی تقدیر و برای دکتر سید علیرضا طلایی در این مسئولیت آرزوی موفقیت کرد.

دکتر حمیدرضا گیلاسی اظهار داشت: رسالت حوزه دانشجویی دانشگاه کاهش دغدغه دانشجویان در زمینه های اسکان، رفاه، تغذیه و فراهم نمودن بستری مناسب برای تحصیل هر چه بهتر دانشجویان می باشد.

دکتر سید علیرضا طلایی مدیر جدید امور دانشجویی دانشگاه نیز، تمرکز بر سه حوزه رفاهی، تغذیه، تربیت بدنی و کسب رضایت دانشجویان را از اهداف خود در حوزه دانشجویی بیان نمود.

وی، همچنین پیگیری تکمیل خوابگاه جدیدالاحداث و همچنین کلنگ زنی سالن جدید تربیت بدنی را از دیگر برنامه های خود عنوان کرد.

دکتر یوسفیان مدیر سابق امور دانشجویی دانشگاه در ادامه مراسم، جمعیت دانشجویان را با شور، نشاط و پرانرژی توصیف کرد که فعالیت در کنار آنان باعث انتقال انرژی می شود.

وی، ضمن ابراز خرسندی از کسب این تجربه، بخشی از عملکرد خود را در طی 31 ماه خدمت از سال 93 تا 95 در حوزه های مختلف دانشجویی ارائه کرد.

در پایان مراسم ضمن ابلاغ حکم دکتر سید علیرضا طلایی از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی، با اهدا هدایایی از زحمات دکتر یوسفیان تقدیر شد.