• 1400/06/30 - 10:53
  • /ZRwP

مسابقه عکاسی مفدا با موضوع "مجاهدین واکسیناسیون" برگزار می‌شود

پایگاه خبری مفدا همزمان با جهاد همگانی واکسیناسیون در کشور مسابقه عکاسی "مجاهدین واکسیناسیون" را برگزار می‌کند...

دانشجویان علوم پزشکی کشور از آغاز شیوع ویروس کرونا در خط مقدم مقابله با این ویروس در کنار کادر خدوم درمان حضوری عاشقانه داشته و در دیگر عرصه‌ها نظیر آموزش و فرهنگ‌سازی مقابله با شیوع ویروس کرونا در کشور نقشی مهم و مؤثر ایفا کرده‌اند.

امروز روز جهاد همگانی برای واکسیناسیون حداکثری مردم شریف ایران اسلامی است و دانشجویان جهادگر علوم پزشکی کشور در کنار پرسنل خدوم بهداشتی و درمانی کشور حضوری به‌هنگام و مؤثر دارند.

حضور بیش از ۹ هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی کشور در پویش "مجاهدین واکسیناسیون"  نشان از عزم راسخ فرزندان پاک سرشت این آب و خاک برای غلبه بر اهریمن کرونا دارد.

بیایید با کمک یکدیگر و با مدد از ابزار دوربین عکاسی این "حضور هوشمندانه و ایثارگرانه" را به تصویر کشیده و در حافظه تاریخی سرزمین مادری "ثبت و ماندگار" کنیم.

بر این اساس "سی و دومین مسابقه عکاسی مفدا" به  موضوع "مجاهدین  واکسیناسیون" اختصاص یافته است.

محورهای عکس‌های ارسالی عبارتند از:

-حضور دانشجویان علوم پزشکی در پایگاه‌های واکسیناسیون و تلاش شبانه‌روزی آنها

-مشارکت جمعی در پیشبرد واکسیناسیون و کارگروهی و فعالیت‌های داوطلبانه  در پایگاه‌های واکسیناسیون

-حواشی روند واکسیناسیون و شرایط خاص داوطلبان حاضر در پایگاه‌های واکسیناسیون

-روحیه مشارکت‌جویی و همدلانه دانشجویان داوطلب با کادر درمان و مردم

- امید و روحیه‌بخشی دانشجویان به مردم و پرسنل حاضر در پایگاه‌های بهداشتی و مراکز واکسیناسیون

-همکاری و همدلی متقابل مردم و واکسیناتورها و سوژه‌های جذاب و جالب توجه در مراکز واکسیناسیون

شرایط شرکت و ارسال آثار در سی و دومین مسابقه دانشجویی مفدا با موضوع  "مجاهدین واکسیناسیون":

۱. نگاه خلاقانه در ثبت آثار

۲. ارسال حداکثر سه عکس در روز

۳.قید کردن هشتگ #مجاهدین_واکسیناسیون به هنگام ارسال آثار

۴.عکس‌های ارسالی باید حتما مربوط به واکسیناسیون مقابله با شیوع ویروس کرونا بوده و در سال ۱۴۰۰ ثبت شده باشد.

نشانی آی‌دی تلگرامی ارسال آثار:

@mediamefda3

مهلت ارسال آثار از روز جمعه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۰ تا روز جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ است.علاقمندان به شرکت در این مسابقه عکاسی می‌توانند حداکثر روزانه سه عکس عکاسی شده توسط خود را که مرتبط با محورهای مسابقه است، ارسال کنند.

منتخب عکس‌های ارسالی با ذکر نام عکاس در کانال خبری مرکزی مفدا منتشر شده و در نهایت از بین ۱۰ عکس منتخب که توسط هیأت داوران برگزیده می‌شوند، با رأی مخاطبان کانال رتبه‌های اول تا سوم انتخاب خواهند شد

به رسم یادبود به برگزیدگان نهایی این مسابقه عکاسی جوایز نقدی اهدا می‌شود:

نفر اول جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی

نفر دوم جایزه نقدی ۴۰۰ هزار تومانی