• 1400/09/13 - 13:58
  • /ZG3P

مشارکت اعضای کانون دانشجویی هلال احمر در بیست و سومین مانور سراسری زلزله

اعضای کانون دانشجویی هلال احمر در بیست و سومین مانور سراسری زلزله مشارکت کردند...

اعضای کانون دانشجویی هلال احمر در بیست و سومین مانور سراسری زلزله مشارکت کردند.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی با شعار "مدرسه ایمن، جامعه تاب آور آمادگی در برابر زلزله در شرایط پاندمی"در مدارس سراسر کشور برگزار شد و در این مانور اعضای این کانون نیز حضور داشتند.

دکتر حمیدرضا گیلاسی، افزایش سطح آگاهی دانش‌ آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش ‌های صحیح و سریع در برابر آن، آشنایی دانش‌ آموزان با حوادث طبیعی و چگونگی مقابله با آن برای ایجاد آرامش روانی نسبت به پدیده‌ های طبیعی را هدف از اجرای این مانور برشمرد.

وی همچنین پناه گیری و خروج اضطراری ایمن را ۲ رکن مهم و اساسی در هنگام وقوع زلزله به ویژه در مدارس دانست و اظهار داشت: تمرین و تکرار آن برای سلامت و ایمنی دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.