• 1398/07/20 - 08:59
  • /ZJXj

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت دانشگاه منصوب شد

طی حکم سرپرست دانشگاه، دکتر رضا رزاقی به عنوان معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت دانشگاه منصوب شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در حکم دکتر سید علیرضا مروجی آمده است:

تامین، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی و توجه به سلامت همه جانبه آحاد جامعه اعم از سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی از وظایف اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

با توجه به تخصص، تجربه گرانقدر و تعهد جنابعالی به موجب این ابلاغ به سمت معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت دانشگاه منصوب می شوید تا با بهره گیری از توان تخصصی و کارشناسی کلیه همکاران ارجمند حوزه بهداشت و استفاده از ظرفیت همکاری های بین بخشی و درون بخشی و همچنین مشارکت های مردمی، در جهت ارتقاء سلامت مردم، دستیابی به پوشش همگانی سلامت (UHC) از طریق مراقبت های اولیه سلامت ( PHC)، اجرا و پیاده سازی برنامه های تکلیفی وزارت متبوع به ویژه عملیاتی شدن کامل نظام ارجاع، پزشکی خانواده و پرونده الکترونیک سلامت همراه با نظارت بر اجرای فعالیت ها، پایش و سنجش کیفیت خدمات سلامت در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل توفیق روزافزون داشته باشید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت اصول قانون مداری در سایه توجهات حضرت ولیعصر‌(عج) و با استعانت از منویات مقام معظم رهبری با همکاری سایر حوزه ها در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق و موید باشید.