• 1398/02/08 - 09:38
  • /ZpSj

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به "پویش همدلی" پیوست

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به "پویش بهار همدلی" پیوست...

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به "پویش بهار همدلی" پیوست.

دکتر حمیدرضا گیلاسی در این راستا گفت: پویشی ملی دانشگاهیان ایران با عنوان "پویش بهار همدلی" با هدف ساخت خانه‌های مسکونی تخریب شده در مناطق سیل‌زده کشور در حال اجرا می باشد.

وی افزود: در تلاشیم تا با پیوستن به "پویش بهار همدلی" کمک‌های نقدی دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه‌ را جهت احداث واحدهای مسکونی کاملاً تخریب شده جمع آوری نموده تا بتوانیم مرهمی بر دل هم وطن مصیبت دیده مان باشیم.

وی تصریح کرد: قطعا با پیوستن به پویش بهار همدلی نشان خواهیم داد که مردمان آسیب دیده از سیل اخیر را فراموش نکردیم و بخشی از زخم‌های عمیق آسیب دیدگان حادثه سیلی اخیر را التیام ببخشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادامه داد: این پویش در کمال شفافیت واریزی وجوه این دانشگاه را اعلام نموده و خانه‌های ساخته شده توسط این دانشگاه را در معرض دید همه شرکت‌کنندگان پویش قرار خواهد داد.