• 1397/05/03 - 09:17
  • /Zj3j

نشست توجیهی برنامه اجرایی خودمراقبتی اجتماعی برگزار شد

نشست توجیهی برنامه اجرایی خودمراقبتی اجتماعی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نماینده فرمانداری، نمایندگان بخشداری ها، دهیاران، پزشکان، مراقبین سلامت و اعضاء شوراهای اسلامی روستاهای حسنارود، علوی، ازوار، باریکرسف، آب شیرین، خنب و جزه و شهر برزک برگزار گردید...

نشست توجیهی برنامه اجرایی خودمراقبتی اجتماعی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، نماینده فرمانداری، نمایندگان بخشداری ها، دهیاران، پزشکان، مراقبین سلامت و اعضاء شوراهای اسلامی روستاهای حسنارود، علوی، ازوار، باریکرسف، آب شیرین، خنب و جزه و شهر برزک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، دکتر مروجی معاون بهداشتی دانشگاه  در این نشست، با بیان دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت، بر نقش کلیدی شوراهای اسلامی در پیشبرد اهداف برنامه خودمراقبتی اجتماعی تاکید کرد.

دکتر دهقانی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه، ضمن بیان اهداف برگزاری نشست، فرایند اجرایی برنامه خود مراقبتی اجتماعی را تشریح نمود.

این گزارش حاکیست:  سپس هر یک از اعضاء، دیدگاه خود را درخصوص مشکلات سلامت و تهدید کننده های اجتماعی منطقه تحت پوشش خود بیان کردند.

برپایه این گزارش: در پایان جلسه مقرر گردید ضمن شناسایی و اولویت بندی مشکلات و تهدید کننده های اجتماعی موجود، برنامه عملیاتی توسط شوراهای اسلامی روستایی تا پایان مردادماه تدوین گردد.

گفتنی است برنامه خودمراقبتی با سه رویکرد خودمراقبتی فردی، سازمانی و اجتماعی، جزء پنجمین برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت می باشد.