• 1399/05/15 - 21:48
  • /ZH9j

نشست رئیس دانشگاه با همکاران مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

نشست رئیس دانشگاه با همکاران پر تلاش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران درمان در روز چهارشنبه 15/5/99 در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا، در ابتدای این نشست صمیمانه ، ضمن تشکر از رئیس دانشگاه به خاطر اختصاص زمان ملاقات از پیش تنظیم شده، تعدادی از همکاران به نمایندگی از سایر کادر پرتلاش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، ضمن ارائه گزارشی از نحوه خدمت رسانی به مردم عزیز منطقه کاشان و آران و بیدگل بویژه در ایام مواجهه و مقابله با کرونا¬ویروس به بیان دیدگاهها و ارائه نقطه¬نظرات و بیان راه¬کارهای مناسب خود در خصوص رفع مشکلات و ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم عزیز پرداختند.

رئیس دانشگاه در ادامه این نشست، با تبریک پیشاپیش عید سعید غدیر، از زحمات ارزشمند و خدمات شایسته همکاران این حوزه تقدیر کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی، به نقش مهم و تاثیرگذار پرسنل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی مخصوصا در ایام شیوع کرونا اشاره و  بر رسیدگی به مشکلات این حوزه و پرداخت مطالبات سریع ایشان تاکید کرد.

• کد خبر : 119741