• 1393/03/17 - 12:01
  • /Z44D

نشست سیاسی بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

به مناسبت سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد، نشست سیاسی بسیجیان دانشگاه علوم پزشکی کاشان همراه با اقامه نماز ظهر و عصر در نمازخانه معاونت بهداشتی این دانشگاه برگزار شد...

به گزارش وب دا، حجت الاسلام و المسلمین یوسفی در این نشست، در خصوص خصائص مردان خدا یا عبادالرحمن که در آیات پایانی سوره لقمان بیان شده، مطالبی را ایراد و نمونه بارز آن را در شخصیت و منزلت امام راحل (ره) عنوان کرد.

وی، موفقیت دولت و ارادت مردم نسبت به امام خمینی (ره) را بخاطر خالص بودن و عبد شدن ایشان دانست.

این گزارش حاکیست، مرثیه خوانی در رثای حضرت امام خمینی (ره) در پایان این نشست از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است این نشست به همت پایگاه بسیج حضرت حمزه سیدالشهداء (ع) دانشگاه برگزار شد.