• 1400/09/24 - 14:01
  • /ZyyP

نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی کاشان، روز چهارشنبه 24 آذرماه با حضور اعضای شورا و مدعوین در سالن شهید زارع ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد...

به گزارش وبدا در این نشست گزارش عملکرد یکسال اخیر چهار واحد از واحدهای دانشگاه ارائه و مصوبات نشست قبلی مرور و میزان تحقق آن مورد سوال قرار گرفت.

در ابتدای نشست، عملکرد یکسال اخیر «اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت» از سوی دکتر فاطمه عطوف، رئیس این اداره، به سمع و نظر حاضرین رسید.

رئیس روابط عمومی دانشگاه، دومین نفری بود که در این نشست به ارائه عملکرد یکسال اخیر این اداره پرداخت و سپس عملکرد واحد «امور بین الملل» توسط دکترغزاله مشکدانیان، مسئول این واحد و عملکرد «دانشکده پزشکی» از سوی دکتر مهدی نورالدینی، رئیس این دانشکده ارائه شد.