• 1397/10/05 - 13:59
  • /ZKDj

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با فرمانده انتظامی شهرستان کاشان

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه به همراه مدیر حوزه ریاست و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل با فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کاشان برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این نشست در خصوص مسائل حوزه سلامت و اقدامات فی مابین این دو سازمان بحث و تبادل نظر شد.

دکتر کوچکی رئیس دانشگاه، در این نشست گفت: همکاری مدیریت شهری در کاهش معضلات اجتماعی بسیار مهم است و به همکاری مستمر نیروی انتظامی در کاهش تصادفات و سایر موارد تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: سرهنگ پورکاوه فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کاشان نیز در این جلسه، همکاری متقابل در پیگیری برخی معضلات اجتماعی را تاکید نمود.