• 1397/09/29 - 10:25
  • /ZsDj

نشست مسئولین، کارشناسان و رابطین روابط عمومی دانشگاه

نشست مسئولین ، کارشناسان و رابطین روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 29/9/97 در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر مصطفی جوادی مقدم در این نشست، از همکاری و تعامل تمام همکاران فعال در حوزه روابط عمومی تقدیر کرد.

وی اظهار داشت: کار در این حوزه به صورت یک زنجیره گروهی انجام می شود و تمام اعضای زنجیره در ارائه عملکرد حوزه سلامت به مردم دخیل هستند.

سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مجموعه روابط عمومی را فرصت و تهدید برای سازمان عنوان کرد و افزود: روابط عمومی می تواند با بهره مندی از این فرصت، جایگاه دانشگاه را ارتقاء دهد.

وی، با اشاره به سرعت زیاد گردش اطلاعات در عصر جدید، تصریح کرد: در همین راستا روابط عمومی ها به لحاظ رسالت خطیر اطلاع رسانی هدفمند و فرهنگ ساز موقعیت ویژه ای یافته و اهتمام به تحقق این هدف همواره نیازمند تلاش مضاعف است.

این گزارش حاکیست: کارشناسان، مسئولین و رابطین روابط عمومی دانشگاه در این دیدار به بیان مشکلات و دیدگاه های خود پرداختند.

همچنین در پایان جلسه مقرر شد در خصوص کمبود تجهیزات سمعی و بصری واحدها مکاتبات لازم انجام شود.