• 1398/07/16 - 13:32
  • /ZDXj

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین دانشکده دندانپزشکی

نشست مشترک معاون آموزشی دانشگاه و مدیران واحدهای تابعه با مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی در روز دوشنبه مورخ 15 /7 /98 در این دانشکده دندانپزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی معاون آموزشی دانشگاه در ابتدای این نشست، ضمن تقدیر از زحمات ارزنده دکتر هاشم زاده در دوران تصدی معاونت آموزشی دانشکده دندانپزشکی، سخنانی را در مورد اهداف و چشم انداز معاونت آموزشی دانشگاه ایراد کرد.

دکتر تقوی، ضمن جمع بندی مباحث، خواستار برگزاری منظم جلسات شورای آموزشی دانشکده دندانپزشکی و نیز جلسات مشترک با دانشجویان و اعضاء هیأت علمی شد.

دکتر نورانی معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی نیز در این جلسه، گزارش مختصری از شرح فعالیت ها و برنامه عملیاتی دانشکده را ارائه کرد و اعضاء هیأت علمی نیز به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره مسائل مطروحه پرداختند.

این نشست در زمینه سلسله نشست های معاون آموزشی دانشگاه در راستای تعامل و همکاری بیشتر میان مدیران حوزه معاونت آموزشی و اعضاء هیأت علمی دانشکده های تابعه می باشد که به منظور تبادل نظر و تجربیات در راستای ارتقاء فرایندهای آموزشی در دانشگاه تشکیل شد.