• 1398/01/29 - 09:05
  • /Z5Sj

نشست معاونین آموزشی کلان منطقه 7 در دانشگاه برگزار می شود

معاون آموزشی دانشگاه، از برگزاری نشست معاونین آموزشی کلان منطقه 7 به میزبانی دانشگاه در تاریخ30/1/98 در سالن اجتماعات دکتر قریب خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر عباس تقوی اردکانی گفت: نشست ادواری معاونین آموزشی کلان منطقه 7 آمایشی کشور با حضور نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی کاشان، یزد، شهرکرد و اصفهان برگزار می شود.

وی افزود: همفکری و همدلی دانشگاه‌های کلان منطقه می تواند باعث رشد و توسعه و ارتقاء جایگاه آموزش در سطح دانشگاه های علوم پزشکی گردد.

معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: در این جلسه قوانین و آیین نامه های آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.