• 1399/06/14 - 21:42
  • /Z9bj

نشست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با سرپرست روابط عمومی

نشست مشترک معاون توسعه مدیریت ومنابع با سرپرست روابط عمومی دانشگاه در این معاونت برگزار شد...

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست، بر اهمیت کار روابط عمومی در انعکاس اقدامات و اخبار این معاونت تاکید کرد و خواستار توجه ویژه به اطلاع رسانی اقدامات این حوزه شد.

دکتر مهرداد فرزندی پور، با اشاره به اینکه روابط عمومی یکی از ابزارهای قوی مدیریت افکار است، گفت: روابط عمومی‌ ها به عنوان یکی از  حلقه های اصلی ارتباط بین مدیران و کارکنان بوده و مسئولیت های خطیری در این زمینه بر عهده دارند.

این گزارش حاکی است: بحث و تبادل نظر در خصوص فرایند درج خبر در پورتال و فضای مجازی از موضوعات این نشست بود.

لازم به ذکر است: مشاور اداری و مدیر حوزه معاونت توسعه،  کارشناس روابط عمومی و رابط روابط عمومی معاونت توسعه نیز در این جلسه حضور داشتند.

• کد خبر : 119823