• 1398/11/26 - 10:42
  • /ZdJj

نشست مقاومت در بیانیه گام دوم و مبانی آن در دانشگاه برگزار شد

نشست مقاومت در بیانیه گام دوم و مبانی آن به همت امور بانوان با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت، مشاور امور بانوان و جمعی از اساتید و کارکنان روز دوشنبه 21/11/98 در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر طوبی کرمانی استاد فلسفه دانشگاه تهران در این نشست، ضمن تبریک پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: مقاومت یعنی مقابله منطقی برای ماندن که طبق نظر فوکویاما مقاومت می تواند دفاعی، نفوذی، فعال، منفعل و یا نظامی، فرهنگی، علمی و اقتصادی باشد. فوکویاما انقلاب ایران را اولین انقلاب در دنیا می داند که متکی بر اسلحه نبوده و متکی بر پیام و فرهنگ است.

استاد فلسفه دانشگاه تهران با اشاره به تعاریف مختلف از مقاومت، گفت: بالاترین درجه مقاومت، مقاومت فرهنگی است.

• کد خبر : 119200