• 1400/09/22 - 13:55
  • /ZkyP

نشست هم اندیشی و هم افزایی گروههای مطالعات اعتیاد دانشگاه های علوم پزشکی کاشان و زنجان برگزار شد

نشست مدیر و معاون آموزشی گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با رییس و معاون آموزشی علوم پایه دانشکده پزشکی و مسئولین گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد...

به گزارش وب دا، باتوجه به فعالیت های چشمگیر آموزشی و پژوهشی گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مدیر و معاون گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی زنجان از این گروه  بازدید نمودند.

برپایه این گزارش: در این نشست که با حضور رئیس دانشکده پزشکی، معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده، معاون گروه مطالعات اعتیاد دانشگاه و مدیر و معاون آموزشی گروه مطالعات اعتیاد زنجان برگزار و در خصوص فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این گروه بحث و تبادل نظر شد.

این گزارش حاکیست: اعضاء هیات علمی گروه مطالعات اعتیاد زنجان در این دیدار، ضمن تاکید بر استفاده از اساتید مجرب گروه مطالعات اعتیاد کاشان در امر تعلیم دانشجویان متعهد و متخصص، خواستار اجرای فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک و پایان نامه های مشترک بین دو دانشگاه شدند.