امروز : 30 تیر 1403
  • 1399/03/18 - 08:44
  • 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZV6j

نظارت کارشناس بهداشت معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه وتوزیع غذا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از نظارت کارشناس بهداشت این معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه و توزیع غذا در اولین روز بازگشایی دانشگاه خبر داد...




معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از نظارت کارشناس بهداشت این معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه و توزیع غذا در اولین روز بازگشایی دانشگاه خبر داد.



به گزارش وب دا، دکترحمیدرضا گیلاسی ضمن اعلام این خبر گفت: نظارت بر اساس چک لیست توسط "مهندس عطیه سالم" بر اساس پروتکل های بهداشتی صورت گرفت.



وی، به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سلف و خوابگاه تاکید و تصریح کرد: برچسب های رعایت فاصله گذاری در خوابگاه و سلف نصب شد.



معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: پرسنل خوابگاه و سلف در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از بیماری کروناویروس روزانه آموزش می بینند.



دکتر گیلاسی ادامه داد: تمامی واحدهای این معاونت برای پذیرش و اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها و اجرای پروتکل‌های بهداشتی آمادگی لازم را دارند و گندزدایی خوابگاه ها و سلف روزانه انجام می شود.



وی، نظارت بر نصب اطلاعیه ها، نصب مخزن های ضدعفونی کننده، جلوگیری از تردد افراد غیر متفرقه در سلف و ... از دیگر موارد انجام شده در این روز برشمرد.




  • گروه خبری : پایگاه خبری وب دا کاشان
  • کد خبر : 119582
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم