- 1399/03/18 - 08:44
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZV6j
نظارت کارشناس بهداشت معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه وتوزیع غذا
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از نظارت کارشناس بهداشت این معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه و توزیع غذا در اولین روز بازگشایی دانشگاه خبر داد...
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از نظارت کارشناس بهداشت این معاونت بر کلیه خوابگاه ها و محل تهیه و توزیع غذا در اولین روز بازگشایی دانشگاه خبر داد.
به گزارش وب دا، دکترحمیدرضا گیلاسی ضمن اعلام این خبر گفت: نظارت بر اساس چک لیست توسط "مهندس عطیه سالم" بر اساس پروتکل های بهداشتی صورت گرفت.
وی، به رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سلف و خوابگاه تاکید و تصریح کرد: برچسب های رعایت فاصله گذاری در خوابگاه و سلف نصب شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: پرسنل خوابگاه و سلف در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از بیماری کروناویروس روزانه آموزش می بینند.
دکتر گیلاسی ادامه داد: تمامی واحدهای این معاونت برای پذیرش و اسکان دانشجویان در خوابگاهها و اجرای پروتکلهای بهداشتی آمادگی لازم را دارند و گندزدایی خوابگاه ها و سلف روزانه انجام می شود.
وی، نظارت بر نصب اطلاعیه ها، نصب مخزن های ضدعفونی کننده، جلوگیری از تردد افراد غیر متفرقه در سلف و ... از دیگر موارد انجام شده در این روز برشمرد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)