• 1398/09/03 - 08:30
  • /ZEEj

هیأت بورد هوشبری وزارت بهداشت از دانشگاه بازدید کردند

هیأت بورد هوشبری وزارت بهداشت از دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 29 /8 /98 بازدید کردند...

هیأت بورد هوشبری  وزارت بهداشت چهارشنبه مورخ 29 /8 /98 از دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این بازدید به صورت ادواری و همچنین به منظور تأسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته آموزش هوشبری از دانشگاه صورت گرفت.

این بازدید با حضور دکتر صدیق معروفی دبیر کمیته برنامه ریزی و ارزشیابی رشته هوشبری، خانم آلبوغبیش عضو این کمیته و دکتر جعفریان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نوبت صبح و دکتر نصیری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، قربانیان عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و بهنام کارشناس ارشد بیهوشی و کارشناس کمیته برنامه ریزی در نوبت بعد از ظهر صورت گرفت.

اهم فعالیت ها شامل بازدید از غرفه دانشجویی در محوطه دانشکده پیراپزشکی، برگزاری نشست افتتاحیه در دفتر دکتر اصغرزاده رئیس دانشکده، بازدید از آزمایشگاه ها و مرکز مهارت های بالینی، نشست با دانشجویان و گروه هوشبری و در پایان برگزاری نشست بورد در محل مرکز تحقیقات بود.