• 1400/11/16 - 11:46
  • /ZcBP

ویژه‌برنامه انقلاب اسلامی عدالت‌محوری و فساد ستیزی برگزار شد

ویژه‌برنامه انقلاب اسلامی عدالت‌محوری و فساد ستیزی با حضور دکتر جواد منصوری سفیر سابق ایران در چین و پاکستان و اولین فرمانده سپاه پاسداران به‌صورت حضوری و مجازی هم‌زمان با اولین روز دهه فجر برگزار شد...

ویژه‌برنامه انقلاب اسلامی عدالت‌محوری و فساد ستیزی با حضور دکتر جواد منصوری سفیر سابق ایران در چین و پاکستان و اولین فرمانده سپاه پاسداران به‌صورت حضوری و مجازی هم‌زمان با اولین روز دهه فجر  برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر جواد منصوری در این جلسه، به موضوعاتی همچون عدالت‌محوری پرداخت و صدور انقلاب و اثرگذاری آن را در خارج از مرزهای ایران یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست.

وی، با گلایه از برخی ناعدالتی‌های موجود گفت: عامل وضع فعلی عملکرد ضعیف ما مسئولان بوده‌است و نباید ضعف افراد بر پای انقلاب و اسلام گذاشت.

لازم به ذکراست: همچنین در این برنامه به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد و در پایان با اهدای تمثال مبارک سردار حاج‌قاسم سلیمانی توسط دکتر گیلاسی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه از زحمات دکتر منصوری تقدیر به عمل آمد.