• 1400/07/10 - 13:41
  • /ZjxP

پذیرش بیمار با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه

همزمان با آغاز ترم اول سال تحصیلی 1400-1401و با توجه به نیازهای آموزشی، برنامه پذیرش بیماران دانشکده دندانپزشکی با اجرای پروتکل های بهداشتی آغاز شده است...

شایان ذکر است: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه، با بهره گیری از کلیه امکانات آموزشی و درمانی تا پایان سال آماده ارائه خدمات مناسب به مراجعه کنندگان عزیز می باشد.

مراجعه کنندگان می‌توانند برای دریافت خدمات دندانپزشکی، از روزهای شنبه تا چهارشنبه با مراجعه به دانشکده دندانپزشکی کاشان، برای معاینه و تشکیل پرونده اقدام نمایند.

لازم به ذکر است، توجه به شیوع بیماری کووید۱۹ و لزوم حفظ سلامت مراجعان، تمامی مراحل پذیرش و درمان بیماران با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و بر اساس مصوبات ستاد کرونا انجام می‌شود.