• 1394/01/25 - 13:41
  • /ZYzD

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

رئیس دانشگاه در پیامی روز دندانپزشک و آغاز طرح تحول سلامت را تبریک گفت...

رئیس دانشگاه در پیامی روز دندانپزشک و آغاز طرح تحول سلامت را تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام تبریک دکتر اعرابی به این شرح است:

باسمه تعالی

اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست.

دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

23 فروردین ماه، روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکی دانشگاه به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، دندانپزشکان، دانشجویان و کارمندان عزیز دانشکده دندانپزشکی و معاونت بهداشتی، تبریک گفته، امیدوارم با همکاری و همدلی شما عزیزان، بتوانیم در اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان نقش ارزنده ای را ایفا کرده و گامهای بلند و استواری را در راستای اعتلا و اقتدار دانشگاه برداشته و برگ زرین دیگری بر کارنامه درخشان و پرافتخار دانشگاه بیافزاییم.

دکتر محمد حسین اعرابی