• 1398/12/18 - 12:04
  • /ZzKj

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز مددکار اجتماعی

رییس دانشگاه، در پیامی روز مددکار را به همکاران مددکار دانشگاه تبریک گفت...

رییس دانشگاه، در پیامی روز مددکار را به همکاران مددکار دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، پیام دکتر سید علیرضا مروجی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

عشق ورزیدن به خلق، زیباترین ترنم گفتگو با خالق است. مددکاران انسان های شریفی هستند که هنرمندانه و عالمانه، ضمن آگاهی از نیازها و پیچیدگی های مسائل اجتماعی با هدف بالا بردن شاخص های توسعه اجتماعی همراه با اجرای روش های نوین مددکاری، توانمندی ها را کشف و با پرداختن به همه ابعاد روحی، جسمی، فرهنگی، اجتماعی و معنوی افراد مددخواه و حفظ کرامت انسانی در مسیر توانمندسازی ایشان گام بر می دارند.

اینجانب13  رجب سالروز ولادت با سعادت مولای متقیان حضرت علی (ع) نخستین مددکار عالم و اسوه آزادی و آزادگی و انتخاب مبارک و شایسته این روز به عنوان روز مددکار و پدر را تبریک عرض می نمایم.

امیدوارم همه مددکاران عزیز در پرتو پرفروغ رفتار و گفتار حضرت امیرالمومنین (ع) و با پیروی از منش و سیره آن امام بزرگوار و مقتدای بی همتا در دستگیری از نیازمندان و یاری محرومان به توفیق روزافزون دست یابند.

دکتر سید علیرضا مروجی

• کد خبر : 119278