• 1398/07/28 - 08:42
  • /Z2Yj

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت شهادت دکتر عباس یوسفی

رئیس دانشگاه، در پیامی شهادت دکتر عباس یوسفی جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس را تسلیت گفت...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر سید علیرضا مروجی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من الْمؤْمنین رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه علیْه فمنْهمْ منْ قضى نحْبه ومنْهمْ منْ ینْتظر وما بدّلوا تبْدیلًا(احزاب / 23)

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند) و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند.

خبر شهادت جانباز سرافراز اسلام و یادگار هشت سال دفاع مقدس موجب تالم و تاثر اینجانب گردید.

شهید دکتر عباس یوسفی به اخلاق نیک و فضایل انسانی آراسته بود. ایشان به مصداق آیه شریفه حیات طیبه ای داشت که نشات گرفته از پرورش در خانواده ای شریف و ایثارگر بود.

این شهید والامقام با صبری عمیق و ایمانی راسخ به وعده الهی، همواره در راه مجاهدت و خدمت به محرومان و بیماران تلاش کرده و خدماتی ارزشمند و فراموش نشدنی از خود به یادگار گذاشت.

اینجانب ضمن آرزوی علو درجات و رحمت واسعه الهی برای آن عزیز آرام گرفته در جوار رحمت الهی و تبریک و تسلیت شهادت پرواز آسمانی آن عزیز در اربعین حسینی برای خانواده محترم ایشان، طول عمر باعزت و اجر صابران را طلب می نمایم.

دکتر سید علیرضا مروجی