• 1398/01/02 - 13:15
  • /ZiRj

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پی شهادت تکنسین اورژانس در حمله ناجوانمردانه اشرار به پایگاه اورژانس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پیامی حادثه تلخ شهادت فرزندی دیگر از خانواده سپید پوش اورژانس کشور را تسلیت گفت...

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در پیامی حادثه تلخ شهادت فرزندی دیگر از خانواده سپید پوش اورژانس کشور را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، متن پیام دکتر ابراهیم کوچکی بدین شرح است: ولا تحْسبنّ الّذین قتلوا فی سبیل اللّه أمْواتًا بلْ أحْیاءٌ عنْد ربّهمْ یرْزقون آل عمران (۱۶۹)

بار دیگر حزن و اندوه ، خانواده اورژانس کشور را در بر گرفت . حمله اشرار به پایگاه اورژانس 115 استان سیستان و بلوچستان در دومین روز از سال جدید که منجر به شهادت یکی از خدمت رسانان اورژانس در حین انجام وظیفه شد موجب تاسف و تاثر گردید.

اینجانب ضمن ابراز همدردی با بازماندگان و خانواده بزرگ اورژانس، شهادت این عزیز را به خانواده های داغدار و خانواده بزرگ اورژانس تسلیت گفته و از درگاه خداوند متعال برای آن ها صبر جمیل و برای شهید جوانمان رحمت واسعه مسئلت می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان