• 1398/04/19 - 15:02
  • /Z7Vj

چهارمین جلسه هیات اجرائی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری در دانشگاه برگزار شد

چهارمین جلسه هیات اجرائی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری با حضور نماینده فرمانداری، مدیر حوزه ریاست، اعضاء هیات اجرائی، نظارت و صندوق های ثابت و سیار در محل سالن شهداء ستاد دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، در این جلسه در خصوص آشنائی اعضاء تیم اجرائی و نظارتی صندوق ها و قوانین و مقررات مربوطه موارد فصل پنجم  شامل شرایط انتخاب کنندگان اخذ رای، شمارش آراء و اعلام نتیجه بحث تبادل نظر شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.