• 1400/03/25 - 14:41
  • /Z7sP

کادر درمان تمام قد برای حفظ جان و سلامتی مردم در دورن شیوع کووید 19 ایستادند

نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، گفت: کادر درمان تمام قد برای حفظ جان و سلامتی مردم در دورن شیوع کووید 19 ایستادند...

به گزارش وب دا، دکتر سید جواد ساداتی نژاد در سی امین آیین پویش ره سلامت در کاشان، ضمن گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت و خدمت، افزود: خدمات پرسنل بهداشت و درمان در این دوران یادآور ایثارگری های هشت سال دفاع مقدس است و برای همیشه در تاریخ ماندگار شد.

وی تصریح کرد: شیوع ویروس منحوس کرونا در جامعه، ارزش وجودی فرشتگان نجات را بیش از گذشته عیان کرده است و امروز تمام اقشار از مسئولان تا مردم قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت هستند.

وی در ادامه، ضمن تشکر از زحمات وزیر بهداشت، صدور مجوز و راه اندازی رشته دارو سازی، تکمیل رشته های دانشگاه علوم پزشکی، استقلال دانشگاه علوم پزشکی کاشان در طرح آمایش، لزوم وجود شرکت پخش دارو در منطقه، لزوم وجود پدافند غیرعامل، اورژنس هوایی، راه اندازی رشته های پزشکی و پیراپزشکی در دنشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و ... را خواستار شد.

• کد خبر : 120733