• 1396/12/12 - 11:07
  • /ZDvj

کارگاه آموزشی سبک زندگی ویژه زوجین دانشجو برگزار شد

کارگاه آموزشی سبک زندگی ویژه زوجین دانشجو با حضور حجت الاسلام و المسلمین دهنوی مشاور و کارشناس مسایل خانواده روز جمعه مورخ 11/12/96 در باغ پرندگان قمصر برگزار شد...

به گزارش وب دا، این کارگاه در دو بخش، به صورت مشترک برای زوجین و جداگانه برای عروس و دامادها تشکیل شد.

حجت الاسلام دهنوی در کارگاه مشترک زوجین، به بیان حقوق زن و مرد از دیدگاه اسلام و غربی ها پرداخت و این حقوق را باهم مقایسه کرد.

وی گفت: حقوقی که خداوند به زن داده منطبق با فطرت است چون ریشه در منبع الهی و وحی دارد و آفریدگار نیازهای ما را می شناسد اما در دنیای غرب حقوق ریشه در مغز ناقص انسان دارد.

مشاور و کارشناس مسایل خانواده نیز به بیان حقوق مادی و معنوی زن و مرد پرداخت.

در ادامه حجت الاسلام دهنوی کارگاهی برای دامادها و خانم امین زاده مشاوره خانواده نیز برای عروس خانم ها برگزار نمودند.