• 1400/10/13 - 17:24
  • /ZtzP

کرسی آزاد اندیشی با موضوع احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه برگزار شد

کرسی آزاد اندیشی و جلسه پرسش و پاسخ با محوریت ابعاد امر به معروف و نهی از منکر با موضوع"تکلیف ما با یک واجب فراموش شده چیست" در دانشگاه روز یکشنبه مورخ ۱۲ دی ۱۴۰۰ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید برگزار شد...

به گزارش وب دا، حجت الاسلام و المسلمین مطهری استاد حوزه و دانشگاه در این نشست، به یک سیر تاریخی امر به معروف از ابتدا تا انتها از زمان صدر اسلام تا کنون در زمان غیبت تا زمان ظهور بیان و سپس به ارکان امر به معروف و نهی از منکر از منظر رهبری اشاره کرد.

وی، گفتمان سازی، علم طلبی، ولایت طلبی، عدالت طلبی، اسلام طلبی، علم نافع، تطبیق پژوهش ها با نیازهای داخلی، احکام فردی و اجتماعی را از اجزا و ارکان امر به معروف شمرد.

شایان ذکر است در این جلسه چهار گروه طلایه داران، اعضای اصلی شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر، رابطین و دبیران امر به معروف کلیه واحدها و جمعی از پرسنل دانشگاه حضور داشتند.