• 1397/03/13 - 08:12
  • /ZU1j

کسب رتبه های برتر کشوری در آزمون پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه دندانپزشکی اسفند ماه 96

معاون آموزشی دانشگاه، از کسب رتبه های برتر کشوری توسط دانشجویان این دانشگاه در آزمون پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه دندانپزشکی اسفند ماه 96 خبر داد...

دکتر همایون نادریان گفت: چهار دانشجوی فرهیخته و استعداد درخشان دانشگاه موفق به کسب رتبه دو و نیم درصد برتر آزمون های پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه اسفند 96 گردیدند.

وی، ضمن تبریک و تقدیر از این دانشجویان، کسب این موفقیت را به دانشجویان و تمامی دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض کرد.

اسامی دانشجویان حائز رتبه در آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی کشوری (اسفند96):

میلاد به نژاد: رتبه دوم کشوری-آزمون پیش کارورزی

فهیمه قاسمی: رتبه سوم کشوری علوم پایه دندانپزشکی