• 1399/04/23 - 12:29
  • /Zn8j

کلاس های فوق برنامه با موضوع هنر در خانه به صورت مجازی برگزار شد

امور فرهنگی دانشگاه به منظور پر کردن بهینه اوقات فراغت دانشجویان و کارکنان اقدام به برگزاری یک دوره کلاس آموزش مجازی خیاطی، ژله دسر و سفره آرایی و دستمال آرایی تحت عنوان هنر در خانه نمود...

به گزارش وب دا، در این کلاس ها که بیش از ۳۰ نفر حضور داشتند فیلم های ویدئویی آموزشی برای هر کلاس و هرجلسه توسط اساتید کلاس ضبط و در گروه کلاسی مربوطه قرار می گرفت.

لازم به ذکر است: کلاس خیاطی توسط شکیبا ناظری و کلاس ژله دسر، سفره آرایی و دستمال آرایی توسط فاطمه بابایی از دانشجویان فعال و خوش ذوق فرهنگی برگزار شد که در کلاس خیاطی الگو و دوخت کامل مقنعه، مانتو، دامن، چادر و... و در کلاس ژله دسر، سفره آرایی و دستمال آرایی بیش از  ۳۵مدل دسر، ژله، تزیین دستمال و میوه آرایی آموزش داده شد.

• کد خبر : 119665