• 1397/10/27 - 10:53
  • /ZRjj

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه نوزاد با شیرمادر برگزار شد

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر، با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی، مدیرگروه های اطفال و زنان، روسای بیمارستان های دوستدار کودک، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و کارشناسان معاونت درمان، بهداشتی و سایر اعضای کمیته 26/10/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد...

کمیته دانشگاهی ترویج تغذیه با شیرمادر، با حضور رییس دانشگاه، معاون بهداشتی، مدیرگروه های اطفال و زنان،  روسای بیمارستان های دوستدار کودک، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و کارشناسان معاونت درمان، بهداشتی و سایر اعضای کمیته 26/10/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این نشست با توجه به اهمیت ترویج تغذیه با شیر مادر و ارتقاء سلامت مادر و کودک،  نتایج ارزیابی مجدد بیمارستان های دوستدار کودک، تماس مادر و نوزاد و  بررسی مشکلات مربوط به برنامه ترویج تغذیه با شیرمادر مورد بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است که اقدامات  بیمارستان های دوستدار کودک شامل تماس پوست با پوست مادر و نوزاد بلافاصله پس از تولد تا 60 دقیقه، شروع به موقع تغذیه با شیرمادر اول تولد، تداوم تغذیه با شیرمادر بطور مکرر، هم اتاقی مادر و نوزاد، تغذیه انحصاری با شیرمادر، عدم استفاده از بطری و آموزش و حمایت مادر  می باشد که درارزیابی مجدد سنجیده می شود و هریک از این اقدامات در حفظ سلامت و بقاء کودکان بسیار موثر است.