• 1397/04/10 - 10:13
  • /Zz2j

یک کارگاه آبلیموگیری متخلف در کاشان تعطیل شد

معاون بهداشتی دانشگاه، از شناسایی و تعطیل یک کارگاه آبلیموگیری متخلف در کاشان خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی گفت: پیرو بازرسی کارشناسان بهداشت محیط این دانشگاه ازفروشگاه های عرضه مواد غذایی، این کارگاه غیر مجاز شناسایی و پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: شخص متخلف آبلیموی کپک زده با مواد اولیه غیراستاندارد و نامطلوب از قبیلاسید سیتریک، رنگ های مصنوعی غیرمجاز و بسته بندی در شرایط غیر بهداشتی را تولید می کرد.

وی، از عموم مردم و همشهریان گرامی خواست تا از مراکز و فروشگاه ها معتبر و محصولات با مشخصات بهداشتی کامل از قبیل پروانه ساخت، مواد متشکله، تاریخ تولید، انقضا و آدرس محل تولید تهیه و خریداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعا به سامانه 190 بهداشت اعلام گزارش نمایند.