• 1396/10/13 - 10:35
  • /ZXtj

15 دی ماه سالروز تشکیل سازمان هسته گزینش کشور

مدیر هسته گزینش دانشگاه گفت: بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در پانزدهم دی ماه سال 1361 طی فرمانی لازم الاجراء و تاریخی، حکم تشکیل سازمان گزینش کشور را صادر فرمودند...

به گزارش وب دا، محمود نعمتیان ادامه داد: امر گزینش، ضرورتی عقلی، شرعی و منطقی و انکارناپذیر است گزینش سنت الهی است و خداوند سبحان با برگزیدن بندگان خالص و برترین انسان ها هدایت بشر را آغاز نمود و با انتخاب حضرت خاتم الانبیاء، حضرت محمد مصطفی (ص) نبوت و رسالت به حد اکمال و اتمام رسید و پیامبر مکرم اسلام (ص) در مدت 23 سال رسالت خود هدایت و رهبری مسلمین را عهده دار و سپس امر امامت امت و ولایت مسلمین به ائمه اطهار (ع) از حضرت علی بن ابیطالب (ع) و فرزندان صالح و معصومش (ع) تا منجی عالم بشریت حضرت صاحب الامر ولی عصر (عج) رسیده است و در عصر غیبت ولی فقیه بعنوان نائب امام (ع) هدایت و ولایت امر و امامت امت و رهبری جامعه اسلامی را عهده دار است.

وی یادآور شد: نهاد ارزشمند گزینش شجره طیبه ای است که در خدمت اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و یادگار ماندگار، جاوید و گران سنگ امام عظیم الشأن (ره) است و در تداوم ارزش های اسلامی و انقلابی نقش ممتاز و ارزنده ای دارد و یکی از مؤلفه های اساسی در سلامت و صیانت سازمان اداری و اجرائی کشور محسوب می گردد.

وی اظهار داشت: این هسته در راستای ایفای وظایف قانونی و شرعی خود و انجام مراحل گزینش نیروهای بدو خدمت اعم از پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی، پیمانی، قراردادی، شرکتی و تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی، پیمانی و رسمی آزمایشی تا مرحله قطعیت استخدام را عهده دار است و ارزیابی مستمر کلیه کارکنان غیرقطعی را به صورت سالیانه انجام می دهد.

مدیر هسته گزینش دانشگاه تصریح کرد: این هسته در پنج دوره ارزیابی عملکرد ازطرف هیات مرکزی گزینش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سنوات گذشته موفق به کسب رتبه برتر در سطح هسته های گزینش دانشگاه های علوم پزشکی کشور شده است.

وی افزود: این هسته هر ساله همراه با برنامه های جاری در راستای رسالت گزینش، تجدید میثاق و ادای احترام به شهدای والامقام در گلزار شهدای شهرستان کاشان،یادمان شهدای گمنام دانشگاه و دیدار با مسئولین شهرستان و مسئولین دانشگاه را در برنامه خود دارد.

نعمتیان، با اشاره به اینکه هسته گزینش همکاری مستمر با شورای هم اندیشی مدیران گزینش استان دارد، تصریح کرد: جلسه شورای هم اندیشی مدیران گزینش استان اصفهان سال گذشته در دانشگاه با ادای احترام به شهدای گمنام تشکیل شد و پس از آن، اعضای شورای هم اندیشی با حضرت آیت ا... نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کاشان دیدار نمودند.