• 1399/06/29 - 13:47
  • /Z9cj

300 کامپیوتر به دانشگاه تحویل شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از تحویل مرحله اول تجهیزات رایانه ای خریداری شده به دانشگاه خبرداد...

دکتر مهرداد فرزندی پور اظهار داشت: دانشگاه به منظور ارتقا سیستم های سخت افزاری رایانه ای و ارتقا سیستم عامل های مورد استفاده در دانشگاه، ملزم به خریداری قطعات و تجهیزات رایانه ای بود که با توجه به تغییرات شدید نرخ ارز و افزایش قیمت ها، تحویل آنها با مشکل مواجه گردیده بود و در نهایت علی رغم افزایش قیمت ها و با رایزنی های صورت گرفته شرکت مذکور با قیمت پیشنهادی زمان مناقصه نسبت به تحویل آن اقدام نمود.

وی، با اشاره به اجرایی شدن مناقصه مذکور و تحویل رایانه های خریداری شده با نرخ قبلی، افزود: صرفه جویی بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان برای دانشگاه به همراه داشت.

• کد خبر : 119880