• 1398/10/01 - 10:30
  • /ZVFj

"دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نایب قهرمان مسابقات شد

با اعلام نتایج نهایی مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان دختر وزارت بهداشت، عضو تیم شطرنج دانشگاه موفق به کسب مقام دوم مسابقات شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، در این رقابت‌ها که از ۲۲ الی ۲۷ آذرماه جاری با حضور ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی کشور برگزار شد؛ "فاطمه پورمند" عضو تیم شطرنج دانشگاه نایب قهرمان مسابقات شد و با رقابت در میز سه با کسب ۸.۵امتیاز از ۹ بازی، ۹۴ درصد امتیاز توانست رتبه دوم مسابقات را از آن خود کند.

یادآور می شود: تیم شطرنج دانشگاه شامل فاطمه پورمند، لیلا مظاهری، نسترن اسدی و حانیه دبیری فرد با مربیگری آرش حاجی و سرپرست فائزه توحیدی به مسابقات اعزام شدند.

در نتایج تیمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کسب ۲۱.۵ امتیاز مقام اول، دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب ۲۰.۵ امتیاز مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی گیلان با کسب ۱۶ امتیاز و پوئن شکنی ۱۴ مقام سوم را بدست آوردند.

• کد خبر : 119069