• 1399/03/07 - 13:58
  • /Zu6j

"محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفند های صنایع دخانی و بیماری کرونا" شعار روز جهانی بدون دخانیات

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: محافظت از سلامت عمومی در برابر ترفند های صنایع دخانی و بیماری کرونا شعار روز جهانی بدون دخانیات نامگذاری شده است...

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی، بر اهمیت اقدامات لازم برای افزایش آگاهی عمومی در خصوص تاثیرات مضر دخانیات تاکید کرد.

وی، با اشاره به مصرف بی رویه محصولات دخانی در جوانان، نوجوانان، زنان و متاسفانه در برخی از محافل خانوادگی به عنوان بزرگترین دغدغه متولیان افزود: روز جهانی بدون دخانیات یا به تعبیری روز جهانی بدون تنباکو، مصادف با ۳۱ ماه می هر سال در سراسر جهان برای جلب توجه و تشویق افراد در راستای ترک محصولات دخانی می باشد.

دکتر رزاقی در پایان عناوین شعارهای ایام هفته ملی بدون دخانیات را به شرح زیر اعلام کرد:

v    سه شنبه مورخ 6 خرداد 99 " مصرف دخانیات عامل تشدید کننده بیماری کرونا ویروس"

v    چهارشنبه مورخ 7 خرداد 99 " ترک دخانیات یک ضرورت برای پیشگیری از بیماری کرونا ویروس"

v    پنجشنبه مورخ 8 خرداد 99  " محصولات نوپدید دخانی، گمراه کننده و اعتیاد آور"

v    جمعه مورخ 9 خرداد 99  " صنعت دخانیات، تهدیدی برای سلامت همگانی"

v    شنبه مورخ 10 خرداد 99  " اماکن عمومی عاری از دخانیات حقی برای همه"

v    یکشنبه مورخ 11 خرداد 99  " نوجوانان و جوانان، در تیر رس صنایع دخانی"

v    دوشنبه مورخ 12خرداد 99 " افزایش مالیات بر محصولات دخانی، راهکار جهانی کاهش مصرف"

• کد خبر : 119558