• 1398/12/27 - 18:19
  • /ZQLj

آخرین چهارشنبه سال را در خانه بمانید

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از شهروندان خواست آخرین چهارشنبه سال را در خانه های خود بمانند...

به گزارش وب دا، دکتر رضا رزاقی، با اشاره به اینکه به هیچ عنوان از مواد محترقه و منفجره استفاده نکنید، افزود: به غیر ایمن بودن و احتمال آسیب جانی و انتقال ویروس کرونا با خرید این مواد باید توجه کرد.

دکتر رزاقی، تاکید کرد: برای محافظت از سلامتی خود و دیگران، از حضور در اجتماعات و مکان‌های شلوغ خودداری کنید.

وی، یادآور شد: احتمال ایجاد زخم یا آسیب جسمانی ناشی از پرتاب مواد محترقه در بدن، فرد را در معرض ابتلا به کرونا قرار می دهد.

معاون بهداشتی دانشگاه، خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی نباید بار مضاعفی بر دوش کادر درمان باشیم.

• کد خبر : 119349