• 1397/11/29 - 13:08
  • /ZWPj

آزمون صلاحیت بالینی دانشجویان پزشکی دانشگاه برگزار شد

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کاشان، از برگزاری آزمون تعیین صلاحیت بالینی پزشکان عمومی در این دانشگاه خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید امیر حسن متینی با اعلام این خبر افزود: تعداد 43 نفر از دانشجویان رشته پزشکی  که در مرحله کارورزی مشغول به تحصیل هستند، سه گروه در این آزمون شرکت کردند.

دکتر زهرا سلیمانی مدیر مرکز صلاحیت های بالینی نیز در ادامه با اشاره به این که این آزمون به منظور ارزیابی تعیین توانمندی بالینی دانش آموختگان پزشکی عمومی برگزار می شود اظهار داشت: شرط فارغ التحصیلی و همچنین شرکت در امتحان دستیاری دانشجویان در مقطع کارورزی، قبولی در آزمون صلاحیت بالینی می باشد.