• 1400/11/12 - 21:11
  • /Z3BP

آموزش دانشجویان علوم پزشکی به صورت تلفیقی خواهد بود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با توجه به شروع موج ششم کرونا و قرار گرفتن کاشان در وضعیت قرمز کرونایی، آموزش دانشجویان علوم پزشکی به صورت مجازی و حضوری خواهد بود...

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه سادات قریشی، در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص شروع موج ششم کرونا، افزود: برنامه آموزشی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی شامل آموزش در کلاس های درس در دانشکده و بربالین بیمار در فضاهای درمانی است که در حال حاضر گروه اول به صورت مجازی و گروه دوم به صورت حضوری و آموزش خواهد بود.

وی تصریح کرد: با افزایش مبتلایان به کرونا در منطقه، مابقی امتحانات دانشجویان به شکل مجازی برگزار می شود و تمهیداتی اندیشیده شده تا پروتکل های بهداشتی در خوابگاه ها رعایت شود.

وی، با اشاره به اینکه انجام واکسیناسیون دانشجویان مرتبا رصد می شود، ادامه داد: تنها دانشجویانی می توانند ازخوابگاه استفاده کنند که دوره واکسیناسیون خود را تکمیل کرده اند.

دکتر قریشی، در خصوص ادامه آموزش دانشجویان یادآور شد: اگر شرایط به همین منوال باشد آمورش را به شکل مجازی و حضوری برگزار خواهیم کرد.

وی، در خصوص آموزش دانش آموزان به صورت مجازی گفت: این تصمیم بر عهده استانداری است و با توجه به اینکه این سویه، جوان ترها را بیشتر مبتلا می کند، امیدواریم به شکلی تصمیم گیری شود که از ابتلا دانش آموزان و خانواده هایشان به کرونا پیشگیری شود.

دکتر قریشی، در ادامه اصحاب رسانه را یاران همیشگی دانشگاه در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم برشمرد و افزود: حفظ سلامت مردم، وظیفه حوزه بهداشت و درمان است و از اصحاب رسانه درخواست می کنیم حوزه سلامت را در تغییر باورهای نادرست مردم درمورد ابتلا و پیشگیری از کرونا  یاری کنند.

وی یادآور شد: شکل گیری باورها و نگرش های اشتباه دربرخی از مردم متاسفانه منجر به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی  شده است و رعایت دستورالعمل های بهداشتی صرفا یک موضوع شخصی نیست و در راستای رعایت حقوق شهروندی همه باید ملزم به رعایت آن باشند.

دکتر قریشی، حفظ اعتماد مردم به کادر بهداشت و درمان را ضروری برشمرد و اظهار داشت: اگر این اعتماد به هر دلیلی از بین برود خطرات غیرقابل کنترلی را برای سلامتی جامعه درپی خواهد داشت. و امیدواریم در این راستا خبرنگاران، دانشگاه علوم پزشکی را یاری کنند.معاون آموزشی دانشگاه:

آموزش دانشجویان علوم پزشکی به صورت تلفیقی خواهد بود

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه سادات قریشی، در نشست خبری با اصحاب رسانه در خصوص شروع موج ششم کرونا، افزود: برنامه اموزشی دانشجو یان در دانشگاه علوم پزشکی شامل اموزش در کلاسهای درس در دانشکده و اموزش  بربالین بیمار در فضاهای درمانی ست. در حال حاضر اموژش دسته دوم به صورت حضوری واموزش،گروه اول به صورت مجازی. بنابراین مجبوریم در این وضعیت، شرایط آموزشی را به شکل تلفیقی اجرا کنیم.

وی تصریح کرد: با افزایش مبتلایان به کرونا در منطقه، مابقی امتحانات دانشجویان به شکل مجازی برگزار می شود. و  تمهیداتی اندیشیده شده تا رعایت فاصله اجتماعی در خوابگاه ها امکان پذیرباشد. قابل ذکرست  انجام واکسیناسیون  دانشجویان مرتبا رصد میشود.وتنها دانشجویانی میتوانند ازخوابگاه استفاده کنند که دوره واکسیناسیون خودرا تکمیل کرده اند.

دکتر قریشی، در خصوص ادامه آموزش دانشجویان یادآور شد: اگر شرایط به همین منوال باشد  آمورش را به شکل مجازی و حضوری برگزار خواهیم کرد.

وی، در خصوص آموزش دانش آموزان به صورت مجازی گفت: این تصمیم بر عهده استانداری است و با توجه به اینکه این سویه ،جوانترها را بیشتر مبتلا می کند، امیدواریم به شکلی تصمیم گیری شود که از ابتلا دانش آموزان و خانواده هایشان به کرونا پیشگیری شود.

دکتر قریشی، در ادامه اصحاب رسانه را یاران همیشگی دانشگاه در آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم برشمرد و افزود: حفظ سلامت مردم، وظیفه حوزه بهداشت و درمان است و از اصحاب رسانه درخواست می کنیم حوزه سلامت را در تغییر باورهای نادرست مردم درمورد ابتلا وپیشگیری از کرونا  یاری کنند..

شکل گیری باورها و نگرش های اشتباه دربرخی از  مردم متاسفانه منجر به عدم  رعایت پروتکل های بهداشتی  شده است.  رعایت پروتکلهای بهداشتی صرفا یک موضوع شخصی نیست و در راستای رعایت حقوق شهروندی همه باید ملزم به رعایت ان باشند .