• 1398/09/11 - 10:15
  • /ZcFj

آموزش در پیشبرد اهداف دانشگاه جایگاه برجسته ای دارد

رئیس دانشگاه اظهار داشت: آموزش در پیشبرد اهداف دانشگاه جایگاه و نقش برجسته ای دارد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه در نشست با مسئولین و اعضاء هیأت علمی دانشکده بهداشت، گفت: توجه ویژه به آموزش زمینه ساز ارتقای کیفیت خدمات حوزه سلامت و همچنین سطح اجتماعی و فرهنگی جامعه است.

وی تصریح کرد: بسیاری از مسائل را می‌توان در قالب مراکز دانشگاهی حل و راه حل ارائه کرد.

دکتر عباس تقوی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه، سخنانی را در مورد اهداف و چشم انداز معاونت آموزشی دانشگاه بیان کرد.

دکتر مصطفائی سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه، گزارش مختصری از شرح فعالیت ها و برنامه عملیاتی دانشکده را ارائه کرد.

مدیران گروه های آموزشی این دانشکده نیز، گزارشی اختصاصی از عملکرد گروه های خود ارائه و اعضاء هیأت علمی نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره مسائل مطروحه را عنوان کردند.

مدیران حوزه آموزش همچنین در پایان، به انتظارات و اهداف خود در زمینه های آموزشی اشاره داشتند.

این نشست از سلسله نشست های معاون آموزشی دانشگاه در راستای تعامل و همکاری بیشتر میان مدیران حوزه معاونت آموزشی و اعضاء هیأت علمی دانشکده های تابعه می باشد که به منظور تبادل نظر و تجربیات در راستای ارتقاء فرایندهای آموزشی در دانشگاه تشکیل می گردد.

نشست مشترک رئیس و معاون آموزشی دانشگاه با مسئولین و اعضاء هیأت علمی دانشکده بهداشت در روز یکشنبه مورخ 10/9/98 در دفتر ریاست دانشکده بهداشت برگزار شد.

• کد خبر : 119028