• 1400/11/13 - 12:13
  • /Z8BP

آیین عطر افشانی و غبار روبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد

همزمان با آغاز دهه فجر، آیین عطر افشانی و غبار روبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور مسئولین دانشگاه روز سه شنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ بعد ازنماز ظهر و عصر برگزار شد...

همزمان با آغاز دهه فجر، آیین عطر افشانی و غبار روبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه روز سه شنبه ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۰ بعد ازنماز ظهر و عصر برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این مراسم اظهار داشت: شهدای سرافراز انقلاب و جانبازان و مردمی که به ندای امام راحل (ره) لبیک گفتند در صحنه حاضر شدند، انقلاب کردند و بزرگترین انقلاب را با رنگ و بوی دینی در تاریخ جهان بشریت رقم زدند.

دکتر حمیدرضا گیلاسی گفت: انقلاب اسلامی ایران با همت همه آحاد ملّت، اقوام، مذاهب، صنوف و گروه‌های جامعه به پیروزی رسید. این انقلاب، امید را در دل‌های مستضعفین جهان تاباند و اینک، نهال انقلاب اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده است.

وی افزود: دهه فجر و فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در حوزه‌های گوناگون است و پیروزی انقلاب اسلامی یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای و رخدادهای قرن معاصر است.

ر این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه در مورخ ۱۲بهمن برگزار گردید؛ حجت‌الاسلام و المسلمین الماسی به بیان نکاتی پیرامون ایام‌الله دهه فجر پرداخت.

ایشان نعمت انقلاب را یکی از نعمت‌های خداوند برشمرد که توانسته‌است در رشد همه ما اثرگذار باشد همچنین پس‌از مراسم که در مسجد دانشگاه برگزار شد مراسم تجدید پیمان با آرمان‌های شهدا و غبارروبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه با حضور مسئولین برگزار شد .

حجت‌الاسلام و المسلمین الماسی عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه نیز در این مراسم، بیان نکاتی پیرامون ایام‌الله دهه فجر پرداخت.