• 1399/03/13 - 08:57
  • /ZM6j

اجرای کشوری برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت

اجرای کشوری برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» با دستور وزیر بهداشت از طریق ویدیوکنفرانس و با حضور معاون بهداشت وزارت بهداشت در سمنان روز دوشنبه مورخ 12/3/99 رسما آغاز شد...

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی رئیس دانشگاه نیز در مراسم افتتاحیه رسمی این برنامه در سمنان حضور داشتند.

لازم به ذکر است: پیش از این، طرح "هر خانه یک پایگاه سلامت" به صورت آزمایشی در دانشگاه های علوم پزشکی قزوین، سمنان، کاشان و همدان اجرا شده بود.

با آغاز برنامه "هر خانه یک پایگاه سلامت" سطح پایه به سطوح سه گانه خدمات بهداشتی و درمانی کشور اضافه شد و با اجرای این برنامه با بکارگیری 20 میلیون داوطلب یا سفیر سلامت، خدمات مراقبت های بهداشتی اولیه و برخی خدمات درمانی و توانبخشی به درون خانواده ها منتقل می شود.

هدف اصلی از اجرای این برنامه، جامعه محور کردن نظام سلامت است و محتواهای آموزشی در حوزه بهداشت و پیشگیری از بیماری ها به ویژه بیماری های غیرواگیر، کنترل عوامل خطر این بیماری ها، پیشگیری از حوادث و سوانح، درمان و توانبخشی به سفیران یا داوطلبان سلامت ارائه می شود تا این آموزش ها در درون خانواده، نهادینه شود.

• کد خبر : 119574