• 1400/11/06 - 19:39
  • /ZyAP

ادای احترام به مقام شامخ شهیدان با حضور مسئولان بر قبور شهدا

مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان با حضور مسئولان کشوری و منطقه‌ای روز چهارشنبه 6 بهمن ماه برگزار شد...

در آغاز این مراسم، شرکت کنندگان با حضور بر سر قبور شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با نثار دسته گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند و با آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور معاون وزیر بهداشت، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس، رئیس جدید و اسبق دانشگاه و سایر مسئولان در سالن آمفی تئاتر مرکزی این دانشگاه برگزار شد.