• 1396/07/20 - 12:15
  • /Zgrj

ارائه تعرفه دولتی برای زوجین نابارور منطقه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از ارائه تعرفه دولتی برای زوجین نابارور منطقه کاشان خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری اظهار داشت: بیش از 85 درصد هزینه های درمان ناباروری بر اساس تعرفه های دولتی برای کلیه زوجین نابارور این منطقه می باشد.

وی افزود: مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با فعال بودن بخش نازایی اماده پذیرش و درمان زوجین نابارور می باشد.

دکتر حاجی جعفری تصریح کرد: بخش نازایی بیمارستان بهشتی در پاییز سال95 با هزینه بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان جهت بازسازی بخش، تجهیز وسایل مورد نیاز، آموزش پرسنل بخش نازایی در خصوص ورود اطلاعات مادران نابارور تحت پوشش و برگزاری جلسه هماهنگی جهت ارتقا عملکرد بخش نازایی با حضور نمایندگان حوزه مرکز مدیریت پیوند وزارت متبوع راه اندازی شد.

وی، با اشاره به بار مالی درمان های ناباروری در محروم ماندن زوجین از فرصت فرزندآوری ادامه داد: مهم‌ترین مشکل مردم در زمینه پرداخت هزینه‌های درمان می باشد و میزان خانوارهایی که به دلیل هزینه‌های درمان نمی توانستند از خدمات درمان ناباروری استفاده کنند بسیار چشمگیر است.

دکتر محمد حاجی جعفری تاکید کرد: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) وهمچنین سیاست های جدید جمعیتی برنامه حمایت مالی زوج های نابارور ابلاغ شد که با ابلاغ این برنامه زوجین نابارور می توانند 85 درصد از خدمات ناباروری خود را به صورت رایگان دریافت نمایند.