• 1398/02/09 - 11:59
  • /ZuSj

از خانواده های شهدای حادثه تروریستی انفجار اتوبوس سپاه و مدافع حرم تجلیل شد

در اولین کنگره ملی نماز در دانشگاه، از خانواده های شهدای حادثه تروریستی انفجار اتوبوس سپاه در جاده خاش - زاهدان و مدافع حرم تجلیل شد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، در این مراسم از خانواده های شهدای حادثه تروریستی ثارا... موسوی، ابوالفضل موسوی، ابراهیم صیادی و میثم عبدا... زاده و مدافعان حرم مصطفی زاهدی، مهدی دهقان و مهدی طهماسبی تجلیل گردید.

این تقدیر با حضور امام جمعه موقت تهران، امام جمعه کاشان، رئیس دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونین دانشگاه، فرماندار ویژه کاشان، اصحاب فرهنگی و رسانه و جمعی از مسئولین کشوری و شهرستان دوشنبه 9/2/98 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است: در بهمن سال گذشته، یک دستگاه اتوبوس حامل رزمندگان غیور اسلام که پس از اتمام ماموریت مرزبانی از منطقه عازم موطن خود بودند در جاده خاش- زاهدان توسط خودروی انتحاری تروریست‌های تکفیری هدف حمله قرار گرفتند که در این جنایت تروریستی جمعی از رزمندگان غیور اسلام شهید شدند که چهار نفر از این شهدای گرانقدر از شهرستان کاشان بود.