• 1398/02/15 - 11:30
  • /ZVSj

از ماماهای نمونه شاغل در دانشگاه تقدیر شد

اعضا هیئت رئیسه دانشگاه به مناسبت روز ماما یکشنبه 15/2/98 در جلسه هیات رئیسه از ماماهای نمونه تقدیر کردند...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر کوچکی با اشاره به حضور ماماها در اولین لحظات زندگی هر انسانی اظهار داشت: روز جهانی ماما فرصت مغتنمی برای تقدیر از زحمات این قشر زحمتکش و فرشتگان نجاتی که در حیاتی ترین زمان زندگی مردم نقش ارزنده ای دارند.

وی ضمن عنوان این مطلب که  زمان مناسب برای مادر شدن 20 تا 30 سالگی است افزود: یکی از وظایف ماما ها آگاه سازی جامعه نسبت به فرزندآوری و زمان مناسب برای تولد فرزندان است که بسیاری از مردم این اطلاعات را ندارند.

دکتر حاج جعفری معاون درمان دانشگاه نیز در خصوص وضعیت اشتغال ماماها در مراکز بهداشتی و درمانی توضیحاتی ارائه کرد و بهداشت باروری را یکی از مهمترین عناصر بهداشتی و درمانی ذکر کرد.

همچنین در این جلسه از خانم ها خیاطیان، بابایی، نعلچی، کشایی، سبزی کاریان، آذر افکار، حق پرست ماماهای نمونه دانشگاهی، تراشی مامای نمونه بیمارستان میلاد، صالحی و صباغیان ماماهای نمونه بیمارستان شبیه خوانی و رزاقی از بیمارستان یثربی با اهدا لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است: خانم ها خیاطیان و سبزی کاریان به عنوان ماماهای نمونه کشوری نیز انتخاب شده اند.