• 1397/08/06 - 13:31
  • /ZcBj

از پوستر همایش ملی بازتوانی روانی، اجتماعی و شناختی رونمایی شد

در جلسه هیات رئیسه دانشگاه، از پوستر همایش ملی بازتوانی روانی، اجتماعی و شناختی رونمایی شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر کوچکی رئیس دانشگاه در این مراسم ، به اهمیت موضوع بازتوانی اشاره کرد و گفت: توجه به موضوع بازتوانی جسمی و روانی بسیاری از هزینه های درمانی را کاهش می دهد.

وی، بازتوانی بیماران را به صورت سه مرحله شامل ادامه فعالیت پزشکی، آموزش و طراحی منزل برشمرد و گفت: اقدام در این راستا زمینه ساز استقلال عمل فرد و کمک به خانواده بیمار می شود.

دکتر کوچکی، در ادامه بر تشکیل کارگروهی و تعامل همه اعضای هیات رئیسه بر برگزاری این همایش نیز تاکید کرد.

دکتر افشین احمدوند دبیر دومین همایش ملی بازتوانی روانی، اجتماعی و شناختی در دانشگاه نیز، این دانشگاه را در حوزه بازتوانی پیشتاز در کشور معرفی کرد و خواستار حمایت مسئولین شد.