• 1399/06/16 - 12:41
  • /Zibj

استخدام پرستاران ۸۹ روزه در قالب نیروهای شرکتی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: پرستارانی که در زمان شیوع ویروس کرونا در قالب قراردادهای ۸۹ روزه کمک دانشگاه علوم کاشان بودند، در قالب نیروهای شرکتی استخدام می شوند...

دکتر مهرداد فرزندی پور، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در اسفندماه سال گذشته و استفاده از نیروهای در قالب قراردادهای ۸۹ روزه اظهار داشت: این نیروها که تعداد آنها ۱۳۲ نفر هستند در قالب نیروهای شرکتی به کارگرفته می شوند که از این تعداد 65 نفر پرستار، 29 کمک پرستار و مابقی در سایر رشته ها می باشند.

وی، همچنین با اشاره به مجوز سازمان امور اداری و استخدامی به وزارت بهداشت و درمان برای استخدام حدود سه هزار نیرو ابراز داشت: سهمیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان ۳۳ نفر است که در حوزه بهداشت و درمان استخدام می شوند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تصریح کرد: از این تعداد ۲۲ نفر پرستار، چهار نفر بخش فوریت ها و هفت نفر باقیمانده مربوط به سایر قسمت ها هستند.

وی افزود: با توجه به فوریت استخدام و بکارگیری این افراد برای خدمت در نظام بهداشتی درمانی کاشان مقرر شد این نیرو ها از پذیرفته شدگان ذخیره آزمون استخدامی سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی با توجه به اولویت های معین شده استخدام شوند.

• کد خبر : 119832