• 1399/06/30 - 13:14
  • /Zdcj

اطلاعیه دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی در مورد برگزاری آزمون گواهینامه و دانشنامه تخصصی سال 99

دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی اعلام کرد: آزمون گواهینامه و دانشنامه تخصصی سال 99 با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی در جوی آرام برگزار شده است...

به گزارش وبدا، در این اطلاعیه آمده است: دبیرخانه شورای تخصصی مصمم است تا تمام حقوق متعلقه به دستیاران را با توجه به شرایط چند ماه اخیر به صورت شفاف و با سرعت مناسب و در چارچوب قوانین موجود پیگیری نموده و به نتیجه برساند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: هیات‌های ممتحنه و دبیران محترم بوردها به عنوان بازوی کارشناسی دبیرخانه از امروز ماموریت دارند تمام ابهامات و اعتراضات را به دقت مورد رسیدگی قرار داده و نتیجه آن را اعلام نمایند.

• کد خبر : 119884